Onze werkwijze

Je dromen waarmaken en overtreffen! Daar gaat het team van Instant Domotica iedere dag voor. Daarbij hoort duidelijke communicatie, korte lijnen en beloftes nakomen.

Stap 1

Kennismaking

Er is veel mogelijk met domotica en waarschijnlijk heb je ook veel vragen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek laten wij je zien hoe Crestron Home werkt en wat er allemaal kan. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Wij vertalen jouw wensen naar domotica-oplossingen. Neem gerust de (bouw)tekeningen van je woning mee zodat we deze als uitgangspunt kunnen gebruiken. Aan de hand van jouw wensen kunnen we een tijdlijn en planning maken.

Stap 2

Eerste ontwerp & offerte

Aan de hand van ons gesprek gaan onze domotica-experts aan de slag. Wij vertalen jouw wensen naar een offerte en brengen in kaart welke technische apparatuur er in de woning nodig is. Deze offerte is een eerste startpunt, om uit te werken naar een definitief voorstel.

Stap 3

Definitief ontwerp & planning

Zodra je akkoord gaat met ons domotica-voorstel nemen wij je stap voor stap mee in het uitwerken van je wensen. Zo bepalen we onder andere de gewenste stijl van de schakelaars en de ideale inrichting van de app. Al jouw wensen worden omgezet naar CAD-tekeningen en aansluitschema’s. Deze stemmen we af met jou én met alle betrokken partijen.

Stap 4

Installatie van domotica

Tijdens de installatie van het domotica systeem houden wij nauw contact met de installateur en onze leveranciers. Wij zorgen ervoor dat alle materialen correct worden geïnstalleerd, volgens de gemaakte afspraken. Nadat alle leidingen en kabels zijn aangelegd richting de centrale ruimte gaan wij het systeem programmeren. De benodigde voorbereidingen hiervoor zijn dan al op kantoor gedaan. Uiteraard testen we uitgebreid of alles correct werkt.

Stap 5

Genieten van domotica

Als het systeem is geïnstalleerd, krijg je van ons een uitleg en een handleiding voor het dagelijks gebruik. Mocht je in de eerste periode toch een aanpassing willen? Dan komen wij graag langs om jouw systeem te finetunen.

Onze werkwijze is uniek en altijd op maat. Hierdoor ben je er zeker van dat je een betrouwbaar systeem hebt dat precies aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd naar wat wij in jouw woning kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in een van onze showrooms!

Je ideeën met ons bespreken?

Maak dan een afspraak in onze showroom

Afspraak maken