Projectontwikkelaar

De woonkamerverlichting die automatisch aangaat zodra je binnenkomt, een behaaglijk verwarmd huis bij thuiskomst en je favoriete muziek op de achtergrond. Vergroot het wooncomfort voor de bewoners van je nieuwe project met domotica! Zo is de woning klaar voor de toekomst! Wij zijn graag jouw partner.

Gebouw 2.0

De eisen aan gebouwen worden steeds hoger, maar ook bewoners willen steeds meer wooncomfort. Zonnepanelen, laadpalen, beveiligingssystemen, klimaatbeheersing, verlichting en slimme apparatuur zijn aan de orde van de dag en moeten allemaal met elkaar communiceren. Voor jou als projectontwikkelaar is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom domotica en zo aan de wensen van je klant te kunnen voldoen. Dit maakt niet alleen je project toekomstbestendig, maar verhoogt vaak ook de waarde. Huizen of appartementen die zijn voorzien van smart-home-oplossingen voegen nét dat beetje extra luxe toe, waar bewoners graag iets meer voor betalen.

Betrouwbare domotica

Je wil kiezen voor een betrouwbaar en duurzaam domotica systeem. Daarom werkt Instant Domotica uitsluitend met systemen van Crestron. Crestron is al 50 jaar marktleider in domotica oplossingen en biedt een totaaloplossing voor alle domoticawensen. Via een handige app kan een bewoner en/of gebouwbeheerder alles op afstand bedienen. Het systeem heeft een lage basisprijs met modulaire uitbreidingsmogelijkheden. De eindgebruiker kiest zelf wat hij of zij wil. Wij adviseren en begeleiden je graag bij de ontwerpfase, om je te helpen domotica op de best mogelijke manier te integreren in je project.

Waarom samenwerken met ons

  Toekomst bestendig systeem

  Waarde verhogend voor jouw ontwerp

  Een partij die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt

Samenwerken met projectontwikkelaars

Instant Domotica is gevestigd in Oisterwijk en is onderdeel van De Opera Domotica. Wij plaatsen al jaren domotica systemen in allerlei soorten woningen en gebouwen. Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij je bij het maken van de bouwtekeningen, verzorgen we de installatie in samenwerking met de installateur en staan we paraat voor de bewoner bij eventuele storingen. Door samen te werken met Instant Domotica ben je verzekerd van een stabiele en betrouwbare partner.

Gebouwbeheer met domotica

Naast dat we voor een individuele bewoner de domotica kunnen verzorgen, zijn wij samen met onze partners ook gespecialiseerd in het beheren van complete gebouwen. De nieuwe standaard in gebouwbeheer is het gebruik van ’the Internet of Things’ (IoT). Via online dashboards en apps kan een beheerder of gebruiker eenvoudig alles zelf beheren. Denk daarbij aan KNX, klimaatsystemen, toegang tot het gebouw voor gasten, inzicht in het energieverbruik en slimme toegang tot faciliteiten in het gebouw. Het systeem is uiteraard 100% compatible met Crestron.

Kennismaken?

Wil je domotica integreren in je nieuwe projecten? Ben je benieuwd naar wat er allemaal precies mogelijk is? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak in een van onze showrooms of bij jou op locatie. Wij geven graag een demonstratie. Neem contact met ons op.