Domotica oplossingen voor installateurs

Apparaten worden slimmer en bewoners willen steeds meer gebruiksgemak in hun woning. Denk daarbij aan slimme verlichting, klimaatbeheersing, audio in iedere afzonderlijke ruimte en bijvoorbeeld op afstand bediende gordijnen. Het is technisch allemaal mogelijk met domotica en steeds meer installateurs breiden hun dienstverlening uit met domotica om een totaalpakket aan te kunnen bieden aan hun klanten. Instant Domotica is een geschikte partner die jou op de achtergrond met technische kennis, betrouwbare apparatuur en ervaring kan ondersteunen.

Klant nog beter bedienen

Het ontwerpen van een nieuwe woning of het uitvoeren van een grondige renovatie is vaak hét moment om uw klant te attenderen op de mogelijkheden van domotica. Denk bijvoorbeeld tijdig aan de bekabeling van slimme speakers (inbouw of opbouw), computernetwerken, lichtschakelaars en televisies. Jouw klant wil een modern huis en als je bij de bouw meteen het extra leidingwerk kunt aanbrengen, dan is dit onzichtbaar bij de oplevering. Vanuit een centrale locatie (vaak de meterkast) wordt het hele huis straks aangestuurd door de technische installatie. De bewoner heeft een handige app waarmee alles (op afstand) bediend kan worden.

Innoveer met domotica

De komende jaren zal de vraag naar domotica alleen maar toenemen. Het team van Instant Domotica is op de achtergrond jouw technische domotica-specialist met betrouwbare apparatuur, een technisch serviceteam en jarenlange ervaring. Wij ondersteunen je met de technische kant en kunnen je alle apparatuur leveren van KNX en Crestron.

Wij werken o.a. met

Samenwerken met installateurs

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk werken wij al jaren samen met architecten, projectontwikkelaars en installateurs om projecten te voorzien van domotica. Of het nu enkel gaat om het regelen van slimme verlichting of om een complete villa met alle opties. Wij maken het samen met jou in orde. Jij blijft het aanspreekpunt voor jouw klant en wij zijn jouw domoticapartner. Vanuit ons partnership nemen wij je mee in alle mogelijkheden die domotica te bieden heeft.

Kennismaken?

Wil je domotica integreren in je nieuwe projecten? Ben je benieuwd naar wat er allemaal precies mogelijk is? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak in een van onze showrooms of bij jou op locatie. Wij geven graag een demonstratie. Neem contact met ons op.