Architect

Wakker worden met de opkomende zon op je gezicht en de gordijnen die automatisch opengaan. De vloer is al lekker warm in de keuken en tijdens het ontbijt speelt op de achtergrond je favoriete muziek. Met slimme domotica is dit allemaal mogelijk én betaalbaar. Steeds meer mensen willen gebruik kunnen maken van slimme domotica in hun nieuwe woning, om zo hun wooncomfort nog verder te vergroten. Het perfecte moment om domotica te integreren is natuurlijk tijdens het ontwerpen van een nieuwe woning. Samen met jou als architect vertalen we de wensen van jouw opdrachtgevers naar een technisch hoogstaande én esthetische oplossing.

Gemak van een slim huis

De klant heeft vandaag de dag behoefte aan een huis dat klaar is voor de toekomst. Niet alleen praktisch en energiezuinig, maar ook technisch vernuftig voor meer wooncomfort. Alles geïntegreerd in één betrouwbaar systeem waarmee het hele huis op afstand bediend kan worden. Dat is allemaal mogelijk met Crestron Home. Zij zijn al 50 jaar dé marktleider in slimme domotica en hebben een bewezen track-record. De apparatuur en software van Crestron is en blijft altijd compatibel. Instant Domotica is exclusief partner van Crestron en geeft je de garantie dat ook wij de hoogste technische kennis in huis hebben.

Betrouwbare samenwerking

Jij doet het totaalontwerp van een woning, wij als Instant Domotica vullen dit ontwerp aan met ons technische plan. Samen met jou, de klant, de aannemer en de installateur bespreken we de technische aanpassingen en woonwensen. Door onze jarenlange ervaring met het installeren van domotica weten wij wat er nodig is om alle partijen op de juiste manier te betrekken bij het plan. Zo ben je verzekerd van een tevreden klant en een goed eindresultaat.

Wij ondersteunen je met onze technische- en productkennis. Voor jou als architect is het een meerwaarde als je klanten informeert en adviseert over domotica. Klanten zoeken steeds vaker een architect die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen. Door een partnerschap met Instant Domotica weet jij als geen ander jouw klant te helpen met deze vragen.

Waarom samenwerken met ons

  Toekomstbestendig systeem

  Waardeverhogend voor jouw ontwerp

  Een partij die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt

Betaalbare domotica oplossingen

Het aanleggen van domotica met Crestron Home kan al vanaf een redelijk kleine investering. Voor ± €7500 kunnen wij al een kleine woning voorzien van enkele domotica-oplossingen. Uw klant ervaart dan het gemak van domotica. Uiteraard zijn er nog volop uitbreidingen mogelijk, afhankelijk van de grootte van de woning en de gewenste functionaliteit. Van muziek afspelen door het hele huis en automatische kentekenherkenning bij de toegangspoort tot het instellen van de watertemperatuur van het zwembad: alles is mogelijk.

Voor appartementencomplexen (MDU’s) en zakelijk vastgoed is het toevoegen van domotica aan het totaalontwerp een waardeverhogend element, dat het ontwerp ook nog eens extra toekomstbestendig maakt. Wilt je domotica toepassen in een woning of vastgoedproject maar weet je niet hoe, of wil je graag weten wat er mogelijk is? Het team van Instant Domotica uit Oisterwijk werkt al jaren samen met gerenommeerde bureaus en gaat hierover graag met jou in gesprek. Plan een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms of bij jou op locatie.

Kennismaken?

Wil je domotica integreren in je nieuwe projecten? Ben je benieuwd naar wat er allemaal precies mogelijk is? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak in een van onze showrooms of bij jou op locatie. Wij geven graag een demonstratie. Neem contact met ons op.