Domotica specialist

Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om je woning intelligenter te maken met domotica. Laat je daarom altijd adviseren door een domotica specialist. Ga niet zelf zomaar wat kopen of akkoord geven op een systeem van je installateur of aannemer. Vaak blijkt dat deze niet aansluit bij jouw leefstijl. Het team van Instant Domotica weet precies hoe jij van jouw huis een smart home maakt. Dit is mogelijk binnen alle woningen, van klein tot groot.

Als domotica specialist weten wij precies wat de mogelijkheden met domotica zijn en wat je vooral niet moet aanschaffen. Wij zijn de enige domotica specialist van Nederland met meer dan 25 jaar ervaring. Bezoek onze showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Wil jij je bestaande woning slimmer maken, maar wil je geen hak- en breekwerk? Dan is een domotica systeem ook draadloos te realiseren. Staat er een renovatie of nieuwbouw op de planning? Dan is dit een perfect moment om een compleet domotica systeem mee te nemen in het ontwerp. Een ervaren domotica specialist kan alle technische tekeningen maken en deze met jouw architect en installateur realiseren.

Domotica specialist in Nederland

Instant Domotica is jouw domotica specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Wij hebben in de afgelopen jaren alle domotica systemen voorbij zien komen en getest. Met deze kennis en ervaring kunnen wij jou een goed advies geven. We zien dat veel klanten kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig domotica systeem. Een robuust systeem dat een onbeperkt aantal schakelaars kan koppelen en koppeling heeft met veel andere elektronische apparaten. Daarnaast moet de bediening in de app ook makkelijk zijn.

Een goed domotica systemen begint bij een goed ontwerp. Je gaat pas het gemak van domotica ervaren als het systeem goed werkt. Bezoek een domotica specialist om je te laten adviseren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden, zonder dat je moet gaan verbouwen als je dit niet wilt. Onze domotica specialist zorgt ervoor dat alle apparaten bedraad of draadloos aan elkaar worden gekoppeld. Wanneer een verbouwing niet wenselijk is, dan kunnen wij het domotica systeem in je bestaande installatie retrofitten.

Vrijwel alle slimme apparaten kunnen aan het systeem worden gekoppeld. Je kunt hierbij onder meer denken aan de lampen, aan de gordijnen, aan zonwering en bijvoorbeeld een goed beveiligingssysteem. Wij staan garant voor een volledig veilige domotica oplossing.

Jouw woonwensen en domotica

Het doel van domotica is vanzelfsprekend om jouw wooncomfort te verhogen. Het is handig om alles op afstand te kunnen bedienen, maar niet altijd nodig. Onze domotica specialist stelt samen met jou een plan op voor het domotica systeem dat aan jouw woonwensen voldoet. We kijken daarbij vooral naar hoe jij woont en wie je gezinsleden zijn. Vervolgens gaan we deze wensen vertalen naar technische oplossingen. Denk daarbij aan sensoren en slimme schakelaars.

Zodra het domotica plan compleet uitgewerkt is gaan we aan de slag. Onze ervaren domotica montage specialisten installeren alle techniek met daarbij ook nieuwe slimme schakelaars. Vooraf is er een centraal punt gekozen waar alle techniek samenkomt. Aan deze centrale unit worden alle schakelaars verbonden, maar hieraan kunnen ook de thermostaat en diverse andere sensoren worden verbonden. Op deze manier is alles dus eenvoudig vanaf één plek op afstand te bedienen. Daarna richten we samen met jou de app in.

Bezoek een domotica specialist

Onze domotica specialist zorgt ervoor dat jouw woning, of kantoor, zo slim wordt als jij het wilt. Vervolgens hoef jij er alleen nog maar van te genieten. Je gaat namelijk van tal van voordelen genieten, zoals een optimaal woongemak en een fijn comfort in huis. Alles wordt makkelijker en ook leuker!

Wil jij precies weten wat de domotica specialist van Instant Domotica voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in één van onze showrooms. We geven je graag een demonstratie.