Partner voor de professional

Instant Domotica is dé kennispartner voor professionals op het gebied van domotica-toepassingen. Achter de schermen adviseren, tekenen, begeleiden én installeren we het complete systeem. Jouw klant krijgt hierdoor het beste advies en zal meer dan tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. Wij verzorgen tevens het complete onderhoud en alle toekomstige updates.

Architect

Architecten doen het totaalontwerp van een woning, wij als Instant Domotica vullen dit ontwerp aan met ons technische plan. Wij ondersteunen je daarom met onze technische- en productkennis. Voor jou als architect is het een meerwaarde om je klanten te informeren en te adviseren over domotica. Klanten kiezen steeds vaker voor een architect die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen.

Projectontwikkelaar

De eisen aan gebouwen worden steeds hoger en ook bewoners willen steeds meer. Voor jou als projectontwikkelaar is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle technologische ontwikkelingen en om aan de wensen van je klant te kunnen voldoen. Dit maakt niet alleen je project toekomstbestendig, maar verhoogt in vele gevallen ook de waarde. Wij adviseren en begeleiden je graag al bij de ontwerpfase, om je te helpen domotica op de best mogelijke manier in je project te integreren.

Installateur

Het ontwerpen van een nieuwe woning of uitvoeren van een grondige renovatie is vaak hét moment om je klant te attenderen op de mogelijkheden van domotica. De komende jaren zal de vraag naar domotica alleen nog maar toenemen. Door samenwerking met ons team kun je jouw technisch ontwerp aanvullen met domotica en AV.

Gebouwbeheer

Niet enkel één woning of appartement besturen door middel van domotica, maar meerdere woningen, appartementen of  hotelkamers op afstand besturen middels gebouwbeheer van Instant Domotica. Hiermee kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk veel voorkomende taken zoals verlichtingsscènes en temperatuurinstellingen beheren en bedienen.

Lees meer