Over ons

Instant Domotica is gevestigd in Oisterwijk (Noord-Brabant) en is een domotica-specialist die zicht richt op kwalitatief hoogstaande, vooruitstrevende en prijsvriendelijke domotica systemen. De kern van ons systeem bestaat uit Crestron Home: een plug & play domotica systeem dat afgeleid is van het gerenommeerde Crestron. Met Crestron Home hebben wij de mogelijkheid een sterk domotica systeem aan te leggen in korte tijd, waardoor dit systeem vriendelijk geprijsd is.

Instant Domotica is een onderdeel van de Opera Domotica. Als dochterbedrijf van de Opera Domotica maken wij gebruik van de meer dan 25 jaar ervaring die aanwezig is, maar hebben we ook de vrijheid om ons volledig te specialiseren in ons eigen segment, op basis van het uiterst betrouwbare Crestron Home systeem.

Bij Instant Domotica willen we de wereld van professionele domotica graag openen voor een breder publiek. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk om onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke systemen zelf te komen ervaren.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Maarten Schmitz
Sales- en Projectmanager