Domotica Experience Week – 22 t/m 27 november

Ontdek domotica
Tijdens onze Domotica Experience Week kun je alles zelf ervaren, zien, voelen en vooral uitproberen. Ervaar hoe gemakkelijk het is om lampen te bedienen via een app en de temperatuur in te stellen. Laat je oren genieten van de hoogste kwaliteit (inbouw) speakers. En zie hoe je met Creston Home je huis optimaal kunt beveiligen voor een veilig gevoel. Door het zelf te ervaren ga je de mogelijkheden ontdekken en word je gegarandeerd enthousiast.

Instant Domotica is onderdeel van De Opera Domotica en richt op zich kwalitatief hoogstaande, vooruitstrevende en prijsvriendelijke domotica systemen. Wij werken met het gerenommeerde Crestron Home en beschikken over meer dan 25 jaar ervaring.

De Domotica Experience Week vindt plaats aan de Gemullehoekenweg 59 in Oisterwijk. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Voor iedere bezoeker staat er wat lekkers klaar en je vertrekt niet met lege handen.

Maandag 22 november t/m zaterdag 27 november
10:00 – 18:00 uur inloop zonder afspraak
Tijdens onze Domotica Experience Week kun je alles zelf ervaren, zien, voelen en vooral uitproberen. Van maandag 22-11 t/m zaterdag 27-11 ben je van harte welkom zonder afspraak.

Adviesgesprek op afspraak
Dagelijks van 10:00 – 18:00 uur
Heb je nieuwbouwplannen of plan je een grondige renovatie van een woning? Dan is dit het perfecte moment om domotica te integreren in het ontwerp. Plan nu een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze domotica adviseurs. Aan de hand van jouw bouwtekeningen zullen wij je adviseren en een prijsindicatie geven. Reserveer nu direct jouw tijdslot via onderstaande button.

Coronamaatregelen
Ondanks de nieuwe maatregelen van 12 november gaat onze Domotica Experience Week gewoon door. Wel vragen we je een mondkapje te dragen in ons gebouw.