Wereld van Domotica

Instant Domotica geeft je met Crestron Home oplossingen waarmee je je gehele huis makkelijk kunt bedienen. Onze systemen zijn toepasbaar in huizen en appartementen in nieuw- en in bestaande bouw, zonder extra hak- of breekwerk. Het ultieme bedieningsgemak staat bij ons altijd voorop. Daarom kiezen wij bewust voor Crestron Home als overkoepelend systeem. Dit is namelijk eenvoudig te bedienen met de apparaten van jouw voorkeur. Naast Crestron Home maken wij onder andere ook gebruik van de systemen van KNX, Lutron, Alexa en Apple Homekit. Er is veel mogelijk met domotica. Bekijk hieronder een overzicht met de mogelijkheden voor jouw systeem.

Verlichting

Bedien de verlichting in iedere ruimte en maak je eigen sfeer! Overdag helder wit licht en in de avond wat warmere tinten. Met domotica stel je het gemakkelijk in. De verlichting in je woonkamer aanzetten, dimmen of weer uitschakelen? Wij kunnen allerlei soorten lichtbronnen aansluiten op jouw Crestron Home systeem. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan domotica schakelaars zodat alles helemaal past bij jouw interieur.

Klimaat

Thuiskomen in een warm huis? Of geniet je in de zomer graag van een koele bries, door de airco in de slaapkamer? Je regelt het met het domotica systeem! Per ruimte kun je het klimaat instellen. Heb je een warmtepomp of een airco? Dan kunnen wij deze gemakkelijk integreren in ons systeem. Dit geldt ook voor een bestaande radiator en cv-ketel.

Beveiliging

Op afstand zien wie er voor de deur staat? Wij koppelen de bewakingscamera’s aan het Crestron Home systeem zodat je de beelden altijd via je app kunt bekijken. Kijk op afstand wat er gebeurt en activeer eventueel je aanwezigheidssimulatie. Met deze functie doen lichten en gordijnen hun gewone werk, waardoor het net lijkt alsof er iemand thuis is.

Je ideeën met ons bespreken?

Maak dan een afspraak in onze showroom

Afspraak maken

Toegang

Vergeten het huis op slot te doen? Of wil je alvast de poort openen, zodat je niet hoeft te wachten bij thuiskomst? Wij maken het mogelijk! Op afstand kun je via de Crestron Home app jouw deuren openen en sluiten. Zo beheer jij de toegang, altijd op een veilige manier. Handig wanneer familie onverwachts voor de deur staat!

Zonwering

Wakker worden met de lentezon op je gezicht? Of ben je toch niet zo’n zonaanbidder en heb je liever de rolluiken naar beneden in de ochtend? Regel het gemakkelijk via de app! Met één druk op de knop open of sluit je de luiken. Binnen de app maak je bovendien eenvoudig schema’s aan, waarmee de zonwering automatisch in de juiste stand gaat.

Audio

Genieten van een goede film of muziek door het hele huis? Natuurlijk kun je audioapparatuur koppelen en bedienen via Crestron Home. Van Sonos tot de hoogste kwaliteit (inbouw)speakers, er is veel mogelijk en voor ieder budget. Instant Domotica heeft genoeg audiokennis in huis om aan al jouw wensen te voldoen.

Video

Begin die spannende film op de bank en kijk het einde in bed zonder enige moeite. Met Multiroom neem je het beeld automatisch mee naar een ander beeldscherm in huis. Daarnaast kunnen wij zowel huidige als nieuwe apparaten koppelen aan ons systeem. Hierdoor wordt alles eenvoudig te bedienen met één afstandsbediening of via de app. Ben je nog op zoek naar een nieuwe TV of een mediaspeler? Ook dit kunnen wij gemakkelijk voor je leveren, inclusief de installatie!

Netwerk

In je huis, in de schuur, onder de overkapping of misschien wel op zolder? Overal goede wifi hebben is belangrijk en onmisbaar. Wij plaatsen wifi-punten op strategische plaatsen, zonder dat ze opvallen, om een goede dekking te realiseren. Uiteraard maken we ook een gastnetwerk, zodat je vrienden niet bij al je bestanden kunnen.

Je ideeën met ons bespreken?

Maak dan een afspraak in onze showroom

Contact opnemen