Charmant Landhuis: Een Harmonie van Comfort en Technologie

Dit prachtige charmante landhuis is doordrenkt met de nieuwste domotica technologie, naadloos geïntegreerd door De Opera Domotica. Het Crestron home systeem vormt de spil, waar licht, klimaat, toegang, zonwering, audio en video samenkomen. Een bijzonder hoogtepunt is de tv kamer, een oase van rust waar een mini-bioscoop met box-in-box is gecreëerd, zodat de klant ongestoord kan genieten van films.

Dit renovatieproject, ontworpen om het huis een warm en familiaal karakter te geven, werd nauwgezet begeleid door Instant Domotica in samenwerking met NY BÖRJAN Interior Design Studio. Het resultaat is een unieke samensmelting van klassieke en moderne elementen, waarbij de seizoenen tot leven komen.

Een royale hal leidt naar een fantastische leefkeuken en een sfeervolle living. Het interieur ademt een sfeer van slow-living uit, met natuurlijke materialen en een persoonlijke touch van Desirée en Dion Kradolfer. Dankzij een doordacht ontwerp en het gebruik van lichte en open ruimtes, is de cottage omgetoverd tot een betoverend thuis.

De voormalige schuur herbergt nu een dromerige mastersuite met badkamer en suite, maatwerkdressing en fitnessruimte. Hier komen de originele elementen van de schuur, zoals de stalen spanten, samen met een modern en serene sfeer. Dit huis is niet alleen een thuis, maar een plek waar de seizoenen intens beleefd kunnen worden, omringd door landerijen en water. Een echt gezinshuis waar elk detail zorgvuldig is overwogen en waar traditie en moderniteit hand in hand gaan.

Installaties:

Maatwerk:

Je ideeën met ons bespreken?

Maak dan een afspraak in onze showroom

Afspraak maken