Volop keuze in slimme domotica schakelaars

De tijd van vijf of meer schakelaars naast elkaar is met domotica verleden tijd. Er komt hiervoor één hoogwaardige design schakelaar in de plaats met verschillende functies. Met één druk op de knop kun je bijvoorbeeld alle lampen dimmen of alle gordijnen sluiten. Er zijn volop slimme schakelaars in verschillende stijlen verkrijgbaar van een hoogwaardige kwaliteit.

In dit artikel lees je over de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn. Het is goed om te weten dat al deze schakelaars te koppelen zijn met het Crestron Home systeem van Instant Domotica. Wil je de schakelaars zien, voelen en zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom!

Crestron CLWI-series

De Crestron CLWI-series schakelaars sluiten naadloos aan bij uw Crestron systeem. Deze schakelaars werken binnen het Niko frame en zijn zowel bedraad als draadloos te installeren. De schakelaars zijn verkrijgbaar in meerdere designs met LED verlichting en passen op de standaard schakeldoos in de muur. In overleg bepalen we het aantal knoppen. Dit kunnen er maximaal 12 zijn.

Basalte schakelaars

De Multi Touch schakelaars van Basalte worden met de hand gemaakt in België. Het luxe design van deze schakelaars valt direct op. De Basalte schakelaars zijn volledig naar jouw wensen te programmeren én heel eenvoudig te wijzigen. In onze showroom hebben wij van Basalte de Fibernachi, Enzo en de Sentido modellen. De futuristische uitstraling met de LED verlichting spreekt veel klanten aan. De schakelaars zijn erg praktisch in het dagelijks gebruik.

Horizon schakelaars & dimmers

De laatste jaren kiezen veel van onze klanten voor de schakelaars van Horizon. Deze schakelaars zijn draadloos en volledig naar eigen wens in te delen. Ze kunnen geconfigureerd worden van 2 tot 10 functies. Er is veel mogelijk met deze hoogwaardige schakelaars. Ze passen in ieder interieur, want ze zijn leverbaar in verschillende kleuren (zwart, wit en almond) en stijlen, én je kunt de verlichtingskleur in de schakelaar aanpassen. De tekst op de knoppen wordt gegraveerd.

CJC Designschakelaars

Voor hoogwaardige designschakelaars zijn de Belgische CJC schakelaars een prima keuze. Ze produceren en ontwerpen al sinds 1994 en zijn toonaangevend in hun design. Deze schakelaar bedien je met plezier. Er zijn diverse modellen mogelijk zoals de Luca, Lisa, Anna, Zita, Lara en Lola, variërend van en 1 tot 4 drukknoppen. De schakelaars zijn vaak aan te sluiten op een KNX systeem.

Black Nova

De schakelaars van Black Nova zijn prachtig vormgegeven en geproduceerd in hoogwaardige kwalitatieve materialen. Het design is mysterieus en trekt de aandacht. De Aira-lijn heeft een minimalistisch ontwerp en is een volledig touchscreen. De Alba-lijn design schakelaars zijn uitgevoerd in een mooie combinatie van metaal en glas. Alle schakelaars zijn voorzien van LED verlichting en volledig naar wens in te stellen.

Lithoss

De handgemaakte schakelaars van Lithoss komen uit de eigen fabriek in België. Eenvoud, functioneel, puur en edel, zo kun je de schakelaars het beste omschrijven. Met de Squares-lijn heb je een moderne touch-pad schakelaar. Bij de Select-lijn heb je een klassieke tijdloze schakelaar. Beide hebben exclusieve handgemaakte afwerkingen (zoals geborstelde inox, gepolijste chrome, authentiek brons en fusain). Er zijn tot wel 12 paneelcombinaties mogelijk.

Cameo® schakelaars

De schakelaars van Cameo® passen perfect in een stijlvolle en luxe inrichting. Deze schakelaars zijn beschikbaar in 12 kleuren, uitgevoerd in diverse materialen en kunnen volledig op maat gemaakt worden. Door dit maatwerk kun je de afmeting van alle knoppen zelf bepalen. In onze showroom hebben we diverse modellen als voorbeeld voor je tentoongesteld.

Domotica schakelaars

Er zijn vele soorten schakelaars mogelijk in je woning met domotica. Alle schakelaars zijn te koppelen aan het Crestron Home systeem en vaak ook aan een KNX systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme domotica schakelaars en wil je deze zelf ervaren? Plan dan een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms.