Instant Domotica wenst u fijne feestdagen en een slim 2022!

Het einde van 2021 is aangebroken en we kijken met trots terug. Dit jaar was de officiële lancering van Instant Domotica, het  Crestron Home domoticasysteem dat high-end domotica bereikbaar maakt voor veel woningeigenaren. Afgelopen maanden hebben we al tientallen gesprekken gevoerd en hebben diverse opleveringen plaatsgevonden.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij je fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2022! 🎄 Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor je klaar!

Terugblik op 2021

Samen met jou blikken wij graag nog eens terug naar een paar mooie momenten van het afgelopen jaar, waarna we vooral weer vooruit willen kijken naar een nieuw, uitdagend jaar. Ondanks alle corona maatregelen en beperkingen merken we dat steeds meer consumenten en professionals ons weten te vinden. Door alle reisbeperkingen blijven mensen vaker thuis en vinden er veel verbouwingen plaats. Dat is hét moment om domotica te integreren en dat zien we terug in het aantal adviesgesprekken!

Lancering Instant Domotica en de website

Een voor ons heel belangrijk moment was toch wel de officiële lancering van het merk Instant Domotica met de bijbehorende nieuwe website in september van dit jaar. Het is iets waar we hard aan gewerkt hebben. We zijn dan ook trots op het eindresultaat en blij met elke klant die heeft gekozen voor onze domotica oplossingen en dienstverlening.

Geslaagde Domotica Experience Week

Er valt veel te vertellen over domotica, over hoe slim het is en hoeveel comfort het oplevert. Toch, als het erop aan komt, gaat het natuurlijk vooral om het zelf ervaren van domotica en alle voordelen die daarbij horen. Tijdens onze Domotica Experience Week in november konden geïnteresseerden alles zelf ervaren, zien, voelen en vooral uitproberen. Een zeer geslaagd event waar we met trots op terugkijken. Dit krijgt zeker een vervolg in 2022!

Nieuwe plannen voor volgend jaar

De wereld van domotica is volop in beweging en de vraag neemt toe. Als domotica professionals kunnen wij dan ook niet stil blijven staan. Ook in het nieuwe jaar blijven wij de laatste trends en innovaties volgen en met je delen op onze social media kanalen. Op die manier kunnen we  hoogwaardige domoticaoplossingen blijven aanbieden.

Uitnodiging voor een vrijblijvend adviesgesprek

Naast onze showroom in Oisterwijk hebben wij ook een showroom in Haarlem en Eindhoven. Deze zijn gewoon op afspraak geopend. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoek. Zoals gezegd, we kunnen je veel vertellen over domotica, maar het zelf ervaren van domotica geeft je een veel beter beeld van de mogelijkheden.

In onze showrooms kun je kennismaken met de meest interessante en nieuwste domoticaoplossingen. Ervaar hoeveel gemak het oplevert als de gordijnen vanzelf openen en sluiten, of als de lichten eenvoudig kunnen worden bediend vanaf je mobiel. Zomaar wat voorbeelden van wat mogelijk is. Wij willen het jou laten ervaren én we willen je graag adviseren. Wij nodigen je daarom graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij ons in.

Gezond, gelukkig en slim 2022!

We sluiten het jaar 2021 binnenkort af en gaan met goede energie van start in het nieuwe jaar. Wij zijn er helemaal klaar voor! Natuurlijk wensen wij jou fijne feestdagen en een heel gezond, gelukkig en vooral slim 2022. Wil jij jouw huis in 2022 óók slimmer maken? Dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Neem contact op voor een afspraak.