Steeds meer architecten integreren domotica in woningen

De bekendheid en het gebruik van domotica neemt toe en dat merken ook steeds meer architecten. Steeds meer mensen laten bij de nieuwbouw of renovatie direct de woning slimmer maken. Een verstandige keuze, want dit verhoogt direct het wooncomfort en de waarde van de woning. Door de toenemende vraag werkt Instant Domotica al met meerdere gerenommeerde architecten en projectontwikkelaars samen om het domotica systeem naadloos te integreren in een woning.

Jij kunt je als architect volledig focussen op het perfecte design naar de wens van de klant. Wij helpen je o.a. met:

  • Het vertalen van complexe techniek naar eenvoud
  • De juiste installatie in de woning
  • Het leveren van een totaalconcept wat een zeer waardevolle aanvulling kan vormen op jouw ontwerp-en interieurvoorstellen
  • Het leveren van perfectie zoals je klant dat wilt

Er is veel mogelijk met domotica en met onze samenwerking ben je verzekerd van een deskundige partij die paraat staat met jarenlange technische kennis.

Domotica opnemen in het woningontwerp

Een woning kan natuurlijk op elk moment slimmer gemaakt worden. Of het nu gaat om een bestaande woning of nieuwbouw. Deze kunnen beiden slimmer worden gemaakt met draadloze oplossingen.

Samen met jou bespreken wij de wensen van de klant en tekenen dit hierna uit in jouw ontwerp van de woning. Wij zijn de spin in het web en overleggen met de aannemer en installateur over de juiste installatie. Zo garanderen wij een goed ontworpen systeem waarbij het gebruiks-en bedieningsgemak voor de eindklant altijd voorop staat.

Ontwerp: Kees Kant

Eindeloos veel mogelijkheden voor integratie van domotica

Domotica biedt een zee aan mogelijkheden voor alle soorten woningen, van appartementen en rijtjeswoningen tot herenhuizen en villa’s. Voor elke woning zijn er passende oplossingen. Bij zonsopkomst gaan de gordijnen automatisch open. De keuken is al lekker verwarmd als het tijd is voor het ontbijt en de favoriete muziek klinkt uit onzichtbare speakers in het plafond.

Wanneer de schemer invalt gaan de lampen automatisch aan, terwijl de verlichting in lege vertrekken uitblijft tot er beweging wordt gedetecteerd en gaan automatisch alle deuren op slot. Zomaar wat mogelijkheden uit de veelzijdige wereld van domotica met Crestron Home. Alles is natuurlijk voor de bewoner gemakkelijk te bedienen via een app op telefoon of tablet.

Architecten en domotica experts werken samen

Steeds meer architecten kiezen er voor om samen te werken met een domotica adviesbureau. Wij staan open voor deze nieuwe samenwerkingen. Als ervaren partner van Crestron staan wij garant voor de beste oplossingen tegen een betaalbare prijs. Crestron mag zich al meer dan 50 jaar dé marktleider op het vlak van slimme domotica noemen. Wij bieden optimale technische kennis aan en werken samen mèt architecten om de wensen en eisen van de klant door te voeren in een slim domotica systeem binnen het woningontwerp. Wij betrekken alle partijen en zorgen voor de juiste slimme oplossingen, passend bij de woonwensen van de (toekomstige) eigenaren van de woning.

Benieuwd? Maak kennis met ons!

We laten je graag onze showroom zien en kennismaken met de wondere wereld van domotica. Vanzelfsprekend kunnen we ook aansprekende referentieprojecten laten zien en toelichten. En als je krap in de tijd zit is een afspraak op jouw kantoor ook mogelijk. Wij komen graag naar je toe.